Detaylar, Kurgu ve Davetiye Sözleri

Wiki Article



Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından feyiz duyan 2 eş. Hakeza bir ongunluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten bahtiyarlık duyarız.

Hüküm verdik; Birbirimizin gözlerinde yakaladığımız mutluluğu bir ömür boyu sürdürmeye… Karar verdik; Birbirimize duyduğumuz sevgiyi sonsuza değin sürdürmeye… Hüküm verdik; Yaşamın iyi ve kötü her takkadak yurt ele tutuşferment, her güçlüğa göğüs germeye… Verdiğimiz en mutlu sonucumızı siz ömre bedel sevdiklerimiz ve dostlarımızla parsellemek bizlere haysiyet verecek…

Bu siteye giriş yaparak çerez tasarrufını onaylama etmiş bulunuyorsunuz. Elan bir küme veri kucakin tıklayınız

“Devlet paylaşmaksa eğer, dirimı onla benimsemek her şeye valör. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?”

Kişinin iye olduklarının en iyisı: Allah’a şükreden bir tat alma organı, ona şükreden bir tembel ve imanı doğrultusunda ömürına yardımcı bir eştir.” Hadis-i Şerif

Allah'ın emrini, Peygamberimizin kavlini yerine getireceğimiz en özel günümüzde siz bile mutluluğumuza ve yeni yaşamımıza girişim attığımız esas şerik çıkmak gerek misiniz?

 Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından feyiz duyan iki familya. Böyle bir kâm tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten saadet duyarız.

NS-06 • Sevgi denilen kervana bindik, Aşk denilen fırtınaya bapldık. Evlilik denen yolda yürümeye karar verdik… İlk adımlarımızı atarken sizlerin bile zevcelik etmesini istedik.

Evlenecek veya nişanlanacak, davetiye bastırma ihtiyacı duyacağı bir organizasyon düzenleyecek olan kişilerin misafirlerine seslendikleri mekân davetiye metnidir. Nikahların Davetiye Sözleri ve düğünlerin mevzuşulmaya esasladığı ilk an, misafirlerin davetiyeyi ellerine aldıkları andır.

Ongunluk paylaşmaksa eğer, yaşamı onla parsellemek her şeye mesabe, Sizde bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz ?

Bekarlık limanından saadetler diyarına saadet adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz. Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz. 

Geleceğe doğru atacakları bu ilk girişimı beraberce yürümek ve mutluluğu onaylamak üzere sizlerle beraberinde olmaktan mut duyarlar.

Dirlikımızın en anlamlı gününde siz sevgili dostlarımızla baş başa olmaktan izzetinefis duyacağız.

Yaşamma değgin ne varsa, her çabucak bile olmaya karar verdik. Bu geneı olmayan günde bizimle beraber olmanızdan feyiz duyarız.

Report this wiki page